Blog

Trend & Inzicht Culinair

Gepubliceerd op 26/08/2025

Classics revivalDutch oven, sourdough, bonen, chili crispNatuurlijke smakenBrown sugar, adaptogenen, paddenstoelenEthisch &am... Lees verder

Fusion & ervaring

Gepubliceerd op 19/08/2025

Fusion & ervaring Fusion blijft sterk, met mixen van Koreaans, Latijns-Amerikaans en Indiaas in nieuwe comfortfoodvormen ... Lees verder

Tech in de keuken: AI en personalisatie

Gepubliceerd op 12/08/2025

Tech in de keuken: AI en personalisatie AI helpt chefs met menuplanning en smaakprofielen; technologie zorgt voor gepersonali... Lees verder

Eerlijke, hyperlocal & zero-waste koken

Gepubliceerd op 05/08/2025

Eerlijke, hyperlocal & zero-waste koken De ‘eerlijke keuken’: transparantie in ingrediënten wint aan belang; consumenten... Lees verder

Brown sugar als smaakmaker

Gepubliceerd op 29/07/2025

Brown sugar als smaakmaker Brown sugar is uitgeroepen tot Flavor of the Year 2025 dankzij zijn diepe, natuurlijke molassmaak... Lees verder

Bonen & chili crisp op tafel

Gepubliceerd op 15/07/2025

Bonen & chili crisp op tafel Bonen, rijk aan eiwitten en betaalbaar, maken hun come-back in salades en hoofdgerechten .... Lees verder

Sterrenchef naar de Efteling

Gepubliceerd op 06/06/2025

Sterrenchef naar de Efteling: Vanaf augustus 2025 zal sterrenchef Teun van Berlo (27) de keuken van restaurant Mystique in de... Lees verder

Mechelen Culinair 2025

Gepubliceerd op 06/06/2025

Mechelen Culinair 2025: Tijdens het pinksterweekend vindt de zesde editie van Mechelen Culinair plaats op de binnenkoer van h... Lees verder

Fine dining evolueert:

Gepubliceerd op 06/06/2025

 Steeds meer fine dining-restaurants passen hun concepten aan om tegemoet te komen aan de veranderende wensen van gasten. Doo... Lees verder